X. Bebek utcai garzon KIADÓ – 100.000 Ft+rezsi/hó

A X. kerület központi részén, Bebek utca 14. szám alatti társasházban 1 szobás, 40 m2-es, földszinti, felújított lakás keresi új bérlőjét. Ideális bérlő: egyedülálló személy vagy fiatal pár. Bérleti díj: 100.000 Ft + rezsi (kb. 15.000 Ft – fogyasztástól függően). A lakás előrefizetős árammérő órával rendelkezik.

A lakáson belül gardrób (tároló), külön WC teszi komfortosabbá a használatát. Csendes, zöldövezeti részen helyezkedik el, ennek ellenére kiváló közlekedési lehetőségekkel bír. (28-as, 37-es villamos, 85-ös busz) A közelben óvoda, gimnázium, orvosi rendelő, bevásárló központ található.

A lakás bútorozottan vagy bútor nélkül is kiadó.
A lakás a társasház tulajdona, a bérbeadó is a társasház. A társasház a bérleti díjról és a fenntartási költségekről havonta számlát ad a bérlőnek.


A bérbeadás feltétele: közjegyző előtt tett felelősségvállaló nyilatkozat.
Az első havi bérleti díjjal és 2 havi kaucióval azonnal költözhető.

A bérlőkiválasztás jogát fenntartjuk.
Kérdés, kérés esetén elérhető vagyok. Foglaltság esetén kérem küldje el a “BEBEK” szót és visszahívom!

Menedzseljük az Ön lakását is? Folyamatosan keresünk kiadó / bérbeadó lakásokat ingatlankezelés céljából!

budapestiAz én ingatlankezelőm folyamatosan keres budapesti kiadó / bérbeadó lakásokat ingatlankezelés céljából. Garanciavállalás a bérbeadásra! Ha a bérlő – saját hibájából – 1 éven belül felmondja a bérleti szerződést, garantáltan új bérlőt keres a bérleménybe.

Bízza kiadó lakásának bérbeadását kizárólag az én ingatlankezelőmre és ajándékba megkapja a tökéletes bérleti szerződést, mely elsősorban a tulajdonos érdekeit védi. Kérjen teljes körű ingatlanmenedzselési szolgáltatást a bérleményre! Ha vidéken vagy külföldön él és budapesti bérbeadó lakással rendelkezik: az én ingatlankezelőm segít a lakás bérbeadásában és azt követően a teljes körű menedzselésben. Az én ingatlankezelőm a bérleményt és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi – a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően. Tekintse meg az ingatlanmenedzselési szolgáltatás részleteit és a hozzá kapcsolódó díjszabást!

Kiadó budapesti lakása teljes körű menedzseléséhez hívja Toldy Éva ingatlankezelőt! Telefon: + 36 30 574 9730

Az én ingatlankezelőm budapesti KIADÓ / BÉRBEADÓ LAKÁSOK teljes körű menedzselését, kezelését vállalja. Az ideális bérlő kiválasztásától és minősítésétől kezdve a havi bérleti díj és a fenntartási költségek beszedésén túl a lakást és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi, az ingatlant a jó gazda gondosságával felügyeli és karbantartja. A külföldön vagy vidéken élő ingatlantulajdonos válláról pedig leveszi a bérleménnyel és a bérlővel kapcsolatos tennivalókat, napi ügyintézési feladatokat.