Home Staging

Home Staging

Balatoni Ildikó

lakásfelkészítési tanácsadó (home-stager).

Home Staging. Lakáseladóknak- és bérbeadóknak segítek, hogy ingatlanukat drágábban és gyorsabban eladják, illetve bérbe adják.

A meglévő berendezésbe dekorációkkal és hangulatokkal életet, otthonosságot viszek, így a vevő vagy bérlő el tudja képzelni otthonaként. Beleszeret a látványba és megvesz vagy kibérli azt. Ezt hívják home staging-nek, azaz a lakás felkészítésének.

Rapid Staging / Home Staging

Személyre szabott segítség, amivel gyorsabban eladod vagy kiadod a lakásod!

Tudtad-e, hogy akár 2 óra alatt látványos és lélegzetelállító változást lehet elérni egy átlagos, lakott lakás és egy kiadásra felkészített lakás között?

  • Eladó a lakásod és a fotózás előtt gyorsan vonzóvá kellene varázsolnod?
  • Már meghirdetted, jön az érdeklődő és hirtelen széppé kellene tenni a lakást?
  • Fogalmad sincs, hogyan érhető ez el ilyen rövid idő alatt?
  • Szeretnéd tudni, hogyan tartható fenn ez az állapot a bérbeadásig?

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen egyszerűen varázslatossá tudod tenni a lakásod, akkor rendeld meg a Rapid staginget, a lakásod gyors átalakítását segítő szolgáltatást.

INGYENES összefoglaló e-könyv, amiben minden olyan lakásfelkészítési tipp benne van, amivel sikeresen eladod vagy kiadod a lakásod. Töltsd le innen most!

Látványtervek, eladó és kiadó lakások felkészítése előtte-utána képekkel, és egyéb látványtervek készítése, fotózás és hirdetési szövegek megírása rövid határidővel, garanciával.
A Marsala Home Staging azzal a céllal jött létre, hogy a jó állapotú, eladó használt lakások minél igényesebben jelenjenek meg az ingatlanpiacon és ezzel leendő tulajdonosuk gyorsabban rájuk találjon. Weboldalam és bővebb info: www.marsala.hu

BérbeAdóNap a Bérbeadóknak!

Minden hónap 3. szombatján Zuglóban tartunk előadást olyan magánszemélyeknek, akik szeretnék lakásukat a lehető legjobb áron és a legjobb bérlőnek kiadni. Az előadásomon előtte/utána képeken fogod látni, hogy miből mit lehet kihozni, valamint számtalan tippet és ötletet kapsz, amivel garantáltan a legjobb áron fogod kiadni a lakásod! Bővebb info: www.berbeadonap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.