Nagysándor József utcában kiadó családi ház felső szintje

Nagysándor József utcában kiadó családi ház felső szintje

XX. kerületben, Nagysándor József utcában lévő kétgenerációs családi ház (részben) bútorozott 86 nm-es felső szintje (amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba) KIADÓ, havi 130.000 Ft + rezsi + 2 havi kaució megfizetésével – azonnal költözhető!
(Az előző bérlők kiköltözését követően kisebb felújítás és festés, takarítás után a lakás ismét kiadó!)

A kiadó lakás helyiségei: amerikai konyhás nappali, kamra, 2 különbejáratú szoba, (kádas) fürdőszoba, WC, előtér.

Az egyik szobában padlószőnyeg, a másik szobában laminált padló, az összes többi helyiség járólapos. A lakásban 2 db klíma is felszerelésre került (egyik a hálószobában, másik a nappaliban). A környéken jelenleg T-Home előfizetéssel lehet az internetet és a kábeltévét használni.

A lakás rezsije kb. 35-40.000 Ft havonta, fűtési szezontól függően.
Vízóra és árammérő óra van, fizetés fogyasztás alapján.

Cica hozható, de az alsó szinten lakó tulajdonosnak van egy (német juhász) kutyája, aki az udvart uralja, így a lakáshoz (bár maga az ingatlan családi ház, de a kiadó lakáshoz kerthasználat nem tartozik.)
Gépjárművel be lehet állni az udvarba (esténként mozgásérzékelős lámpa segíti a beállást).

Rengeteg pakolási lehetőség, beépített gardróbszekrények, polcos szekrények – itt biztosan minden elfér, és mindennek meg lesz a helye!

A lakás részben bútorozott, lásd a fényképeken!

A lakás hosszútávra (min. 6 hónap) kiadó, munkahellyel és jövedelemmel rendelkező fiatal párnak.
A lakás a családi ház emeletén (felső szinten) helyezkedik el, ahová a lépcsőházból egy lépcsőn lehet feljutni. Nem akadálymentesített, így mozgássérült bérlőt sajnos nem tudunk fogadni.

A lakás tulajdonosa a bérleti díjról havonta számviteli bizonylatot állít ki és hozzájárul a tartózkodási hely címre való bejelentkezéshez.
Feltétel: beköltözéskor az első havi bérleti díj + 2 havi kaució + közjegyző előtt tett un. kiköltözési és kiürítési nyilatkozat.

A lakás tulajdonosa az ingatlan menedzselésével Toldy Éva ingatlankezelőt bízta meg.
A bérlőkiválasztás jogát fenntartjuk!

A lakás előzetes egyeztetést követően megtekinthető ill. költözhető.
Kérdés, kérés esetén telefonon elérhető vagyok.
Foglaltság esetén kérem küldje el részemre a “NAGYSÁNDOR” szót SMS-ben és visszahívom!

Nem tud, vagy nem akar a zuglói lakásának kiadásával és a vele járó adminisztrációval foglalkozni? Menedzseljük az Ön zuglói lakását is! Folyamatosan keresünk zuglói kiadó / bérbeadó lakásokat bérbeadás + teljes körű menedzselés vagy csak ingatlankezelés céljából.

keresünk

Az én ingatlankezelőm folyamatosan keres elsősorban zuglói kiadó / bérbeadó lakásokat ingatlankezelés céljából. Garanciavállalás a bérbeadásra! Ha a bérlő felé – 1 éven belül – felmondásra kerül a bérleti szerződés, ingyenesen új bérlőt keresünk a bérleménybe.

Bízza kiadó lakásának bérbeadását kizárólag az én ingatlankezelőmre és ajándékba megkapja a tökéletes bérleti szerződést, mely elsősorban a tulajdonos érdekeit védi. Kérjen teljes körű ingatlanmenedzselési szolgáltatást a bérleményre! Ha vidéken vagy külföldön él és zuglói kiadó / bérbeadó lakással rendelkezik: az én ingatlankezelőm segít a lakás bérbeadásában és azt követően a teljes körű menedzselésben. Az én ingatlankezelőm a bérleményt és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi – a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően. Tekintse meg az ingatlanmenedzselési szolgáltatás részleteit és a hozzá kapcsolódó díjszabást! Zuglói kiadó / bérbeadó lakása teljes körű menedzseléséhez hívja most Toldy Éva ingatlankezelőt! Telefon: + 36 30 574 9730

belyegzoAz én ingatlankezelőm elsősorban ZUGLÓI KIADÓ / BÉRBEADÓ LAKÁSOK teljes körű menedzselését, kezelését vállalja. Az ideális bérlő kiválasztásától és minősítésétől kezdve a havi bérleti díj és a fenntartási költségek beszedésén túl a lakást és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi, az ingatlant a jó gazda gondosságával felügyeli és karbantartja. A külföldön vagy vidéken élő ingatlantulajdonos válláról pedig leveszi a bérleménnyel és a bérlővel kapcsolatos tennivalókat, napi ügyintézési feladatokat.

Várakozó, minősített bérlőjelöltek részére folyamatosan keresünk, elsősorban zuglói kiadó / bérbeadó lakásokat , garzonokat 100.000 Ft/hó bérleti díj összegtől. Garanciavállalás a bérbeadásra! Ha a bérlő felé – 1 éven belül – felmondásra kerül a bérleti szerződés, ingyenesen új bérlőt keresünk a bérleménybe.

Bérlőminősítés és bérlőközvetítés területén 15 éves ingatlanos tapasztalattal rendelkezem. Tiszta tekintetű, önmagára is igényes bérlőket közvetítek. A bérlőjelölteket szűröm. Minden jelölt egy 100 pontból álló minősítési teszten vesz részt, melyet a tulajonosi elvárásoknak megfelelően állítok össze. A teljes körű ingatlanmenedzselési szolgáltatást tulajdonosi szemlélettel végzem. Úgy csinálom, mintha a saját lakásomba keresnék hosszútávra bérlőt.