XIV. Róna utcai amerikai konyhás nappali+háló KIADÓ – 140.000 Ft+rezsi/hó

XIV. Róna utcai amerikai konyhás nappali+háló KIADÓ – 140.000 Ft+rezsi/hó

XIV. ker. Róna utca 25. szám alatti társasház 3. emeletén amerikai konyhás nappali + háló, 2 erkélyes lakás KIADÓ. A Róna utcában mindig van parkolóhely, mely ingyenes és biztonságos. Bérleti díj: 140.000 Ft+rezsi/hó. Ideális bérlő jövedelemmel és munkaviszonnyal rendelkező fiatal pár vagy egyedülálló személy. A bérbeadás feltétele: közjegyző előtt tett felelősségvállaló nyilatkozat. Az első havi bérleti díjjal és 2 havi kaucióval azonnal költözhető.

Rezsi: közös költség 9900 Ft/hó, víz, áram és gáz fogyasztás alapján, havi rendszerességgel leolvasott mérőóra adatok továbbításával. A lakás bútorozott és gépesített (hűtő, mosógép, tűzhely).

A lakás helyiségei: előszoba, fürdőszoba, wc, háló, amerikai konyhás nappali, 2 erkély, gardróbszoba.

A bérlőkiválasztás jogát fenntartjuk.
Kérdés, kérés esetén elérhető vagyok. Foglaltság esetén kérem küldje el a “RÓNA” szót és visszahívom!

Menedzseljük az Ön lakását is? Folyamatosan keresünk kiadó / bérbeadó lakásokat ingatlankezelés céljából!

budapestiAz én ingatlankezelőm folyamatosan keres budapesti kiadó / bérbeadó lakásokat ingatlankezelés céljából. Garanciavállalás a bérbeadásra! Ha a bérlő – saját hibájából – 1 éven belül felmondja a bérleti szerződést, garantáltan új bérlőt keres a bérleménybe.

Bízza kiadó lakásának bérbeadását kizárólag az én ingatlankezelőmre és ajándékba megkapja a tökéletes bérleti szerződést, mely elsősorban a tulajdonos érdekeit védi. Kérjen teljes körű ingatlanmenedzselési szolgáltatást a bérleményre! Ha vidéken vagy külföldön él és budapesti bérbeadó lakással rendelkezik: az én ingatlankezelőm segít a lakás bérbeadásában és azt követően a teljes körű menedzselésben. Az én ingatlankezelőm a bérleményt és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi – a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően. Tekintse meg az ingatlanmenedzselési szolgáltatás részleteit és a hozzá kapcsolódó díjszabást!

Kiadó budapesti lakása teljes körű menedzseléséhez hívja Toldy Éva ingatlankezelőt! Telefon: + 36 30 574 9730

Az én ingatlankezelőm budapesti KIADÓ / BÉRBEADÓ LAKÁSOK teljes körű menedzselését, kezelését vállalja. Az ideális bérlő kiválasztásától és minősítésétől kezdve a havi bérleti díj és a fenntartási költségek beszedésén túl a lakást és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi, az ingatlant a jó gazda gondosságával felügyeli és karbantartja. A külföldön vagy vidéken élő ingatlantulajdonos válláról pedig leveszi a bérleménnyel és a bérlővel kapcsolatos tennivalókat, napi ügyintézési feladatokat.