PREMIER HÁZ VIII. Corvin sétány, KIADÓ földszinti apartman 2019. december közepétől költözhető

PREMIER HÁZ VIII. Corvin sétány, KIADÓ földszinti apartman 2019. december közepétől költözhető

KIADÓ a legszuperebb lakás a Corvin negyedben! A lakás a Premier Házban van, az egyetlen kertkapcsolatos, földszinti lakás az épületben.

Külföldi diáknak 3 havi kaucióval bérbeadó + rezsi: havi: 35.000 Ft (fűtés, víz, áram)
1 vagy 2 személy részére ideális. Kompletten berendezve, gépesítve – nézze meg a képeket! Mindkét szobában nagyképernyős TV.

Kérdés, kérés esetén várom jelentkezését!
Foglaltság esetén kérem küldje el SMS-ben a PREMIER szót és visszahívom!

Magyar állampolgár bérbevétele esetén feltétel a közjegyző előtt tett kiköltözési és kiürítési / felelősségvállaló nyilatkozat. Ehhez a tulajdonos ragaszkodik. Közjegyzői nyilatkozat nélkül a lakás nem kiadó!

Ideális bérlő: nem dohányzó egyedülálló férfi vagy nő, munkaviszonnyal, kisállat és gyerek nélkül, aki hosszú távra, (min. 1 év) szeretne lakást bérelni.

A lakás tulajdonosa az ingatlan menedzselésével Toldy Éva ingatlankezelőt bízta meg, aki havonta ellenőrzi a lakást, egybekötve ezt a bérleti díj beszedésével, a közműórák leolvasásával. Ez egy kényelmi szolgáltatás a tulajdonos részére. Az ingatlankezelő munkadíját a tulajdonos fizeti.

Kérdés, kérés esetén elérhető vagyok.
Ha mégsem, kérem küldje el SMS-ben a PREMIER szót és visszahívom!

Menedzseljük az Ön lakását is? Folyamatosan keresünk kiadó / bérbeadó lakásokat ingatlankezelés céljából!

budapestiAz én ingatlankezelőm folyamatosan keres budapesti kiadó / bérbeadó lakásokat ingatlankezelés céljából. Garanciavállalás a bérbeadásra! Ha a bérlő – saját hibájából – 1 éven belül felmondja a bérleti szerződést, garantáltan új bérlőt keres a bérleménybe.

Bízza kiadó lakásának bérbeadását kizárólag az én ingatlankezelőmre és ajándékba megkapja a tökéletes bérleti szerződést, mely elsősorban a tulajdonos érdekeit védi. Kérjen teljes körű ingatlanmenedzselési szolgáltatást a bérleményre! Ha vidéken vagy külföldön él és budapesti bérbeadó lakással rendelkezik: az én ingatlankezelőm segít a lakás bérbeadásában és azt követően a teljes körű menedzselésben. Az én ingatlankezelőm a bérleményt és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi – a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően. Tekintse meg az ingatlanmenedzselési szolgáltatás részleteit és a hozzá kapcsolódó díjszabást!

Kiadó budapesti lakása teljes körű menedzseléséhez hívja Toldy Éva ingatlankezelőt! Telefon: + 36 30 574 9730

Az én ingatlankezelőm budapesti KIADÓ / BÉRBEADÓ LAKÁSOK teljes körű menedzselését, kezelését vállalja. Az ideális bérlő kiválasztásától és minősítésétől kezdve a havi bérleti díj és a fenntartási költségek beszedésén túl a lakást és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi, az ingatlant a jó gazda gondosságával felügyeli és karbantartja. A külföldön vagy vidéken élő ingatlantulajdonos válláról pedig leveszi a bérleménnyel és a bérlővel kapcsolatos tennivalókat, napi ügyintézési feladatokat.