Toldy Éva – az én ingatlankezelőm

Toldy Éva – az én ingatlankezelőm

Az én ingatlankezelőm budapesti, magántulajdonú KIADÓ / BÉRBEADÓ LAKÁSOK teljes körű felügyeletét, menedzselését, az albérletek szakszerű kezelését vállalja. Az albérletkezelő-ingatlanmenedzser személyesen választja ki az ideális bérlőt, akivel megköti a tulajdonos érdekeit védő tökéletes bérleti szerződést. Havonta leolvassa a mérőórákat és az adatokat továbbítja a közműszolgáltató felé, a bérlőtől havonta beszedi a bérleti díjat és a lakás fenntartási költségeit. Az én ingatlankezelőm havonta rendszeresen ellenőrzi a bérlőt, az ingatlant a jó gazda gondosságával felügyeli és karbantartja.

“A bérbe adott ingatlanok teljes körű menedzselése egy nagyon összetett feladat. Egyszerre kell ingatlankezelőként, ingatlanközvetítő-üzletkötőként, értékbecslőként, tanácsadóként, pszichológusként, egy kicsit jogászként, műszaki szakértőként, közös képviselőként és szociális munkásként részt venni a feladatok megoldásában. Ezt tanultam, ezt csinálom, ezt a munkát szeretem.” Toldy Éva ingatlankezelő, bérleményszolgáltató

Kapcsolatfelvételhez hívja a kezelőt! Az én ingatlankezelőm: Toldy Éva tel.: +36 30 574 9730

Kiadó / bérbeadó lakás közvetítése: megbízható, különböző csatornákon, forrásokból leelazeningatlankezelom logolenőrzött, minősített bérlő közvetítése garantáltan* hosszú távra (min. 1 év), aki közjegyző előtt  kiköltözési és kiürítési nyilatkozatot tesz, melyben a bérleti díj megfizetésére is kötelezettséget vállal. A minősített bérlő közvetítésének díja: 1 havi bérleti díjnak megfelelő összeg.
*Garancia: ha a bérlőnek – a határozott idejű, 1 éves bérleti szerződés időtartama alatt – nem fizetés miatt fel kell mondani: ingyenesen új bérlőt keresek az ingatlanba.

A nevem: Toldy Éva. Erkölcsi bizonyítvány, szakmai szervezeti tagság (MIÉSZ, MIOSZ), felelősségbiztosítás, ingatlanközvetítői névjegyzékben való regisztráció. Valamint az elmúlt 16 év szakmai gyakorlat a legjobb referenciám. A teljes körű ingatlanmenedzselési szolgáltatás ellátásához megfelelő végzettségekkel rendelkezem.

  1. ingatlanközvetítő és értékbecslő (OKJ 52 3439 02)
  2. ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő (OKJ 54 3439 02)
  3. társasházkezelő (OKJ 52 7899 03)
  4. ingatlankezelő (OKJ 52 814 01 0001 54 01)

Legfőbb elvem a bizalom és a korrektség. Az elmúlt 16 évben (2001-től 2017-ig): 100%-os ügyfél-elégedettséggel bizonyítottam a szakértelmemet.

Kapcsolatfelvételhez hívja a kezelőt! Az én ingatlankezelőm: Toldy Éva tel.: +36 30 574 9730

Jó hír, hogy az ingatlanmenedzselés megtanulható! Legnagyobb értékünk a lakásunk, melynek bérbeadásával évente 5-7%-os hozamot is elérhetünk. Nem mindegy azonban, hogy a bérleti idő lejáratát követően hogyan, milyen állapotban kapjuk vissza az ingatlant a bérlőtől. Szerencsés esetben kitakarítva, kifestve. De mit lehet tenni, ha a bérlő nem akar kiköltözni és nem fizeti a lakás fenntartási költségeit, hogyan adjunk ki lakást kisgyermekkel költözőknek, milyen feltételek és szabályok vonatkoznak a bérbeadókra és a bérlőkre? Milyen a tökéletes bérleti szerződés?

Toldy Éva – az én ingatlankezelőm – havonta megosztja az ingatlankezelői tudását és tapasztalatát az érdeklődő jelentkezőkkel a BérbeAdóNap képzésen, ahol a bérbeadásból származó jövedelem adózásától kezdve a bérlő kiköltöztetéséig rengeteg hasznos és fontos információval gazdagodnak a résztvevők.

Kapcsolatfelvételhez hívja a kezelőt! Az én ingatlankezelőm: Toldy Éva tel.: +36 30 574 9730

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.