Kiadó zuglói lakásokat keresünk 120.000 Ft/hó bérleti díjtól

Kiadó zuglói lakásokat keresünk 120.000 Ft/hó bérleti díjtól

Nem tud, vagy nem akar a zuglói lakásának kiadásával és a vele járó adminisztrációval foglalkozni? Menedzseljük az Ön zuglói lakását is! Folyamatosan keresünk zuglói kiadó / bérbeadó lakásokat bérbeadás + teljes körű menedzselés vagy csak ingatlankezelés céljából.

keresünk

Az én ingatlankezelőm folyamatosan keres elsősorban zuglói kiadó / bérbeadó lakásokat ingatlankezelés céljából. Garanciavállalás a bérbeadásra! Ha a bérlő felé – 1 éven belül – felmondásra kerül a bérleti szerződés, ingyenesen új bérlőt keresünk a bérleménybe.

Bízza kiadó lakásának bérbeadását kizárólag az én ingatlankezelőmre és ajándékba megkapja a tökéletes bérleti szerződést, mely elsősorban a tulajdonos érdekeit védi. Kérjen teljes körű ingatlanmenedzselési szolgáltatást a bérleményre! Ha vidéken vagy külföldön él és zuglói kiadó / bérbeadó lakással rendelkezik: az én ingatlankezelőm segít a lakás bérbeadásában és azt követően a teljes körű menedzselésben. Az én ingatlankezelőm a bérleményt és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi – a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően. Tekintse meg az ingatlanmenedzselési szolgáltatás részleteit és a hozzá kapcsolódó díjszabást! Zuglói kiadó / bérbeadó lakása teljes körű menedzseléséhez hívja most Toldy Éva ingatlankezelőt! Telefon: + 36 30 574 9730

belyegzoAz én ingatlankezelőm elsősorban ZUGLÓI KIADÓ / BÉRBEADÓ LAKÁSOK teljes körű menedzselését, kezelését vállalja. Az ideális bérlő kiválasztásától és minősítésétől kezdve a havi bérleti díj és a fenntartási költségek beszedésén túl a lakást és a bérlőt rendszeresen ellenőrzi, az ingatlant a jó gazda gondosságával felügyeli és karbantartja. A külföldön vagy vidéken élő ingatlantulajdonos válláról pedig leveszi a bérleménnyel és a bérlővel kapcsolatos tennivalókat, napi ügyintézési feladatokat.

Várakozó, minősített bérlőjelöltek részére folyamatosan keresünk, elsősorban zuglói kiadó / bérbeadó lakásokat , garzonokat 100.000 Ft/hó bérleti díj összegtől. Garanciavállalás a bérbeadásra! Ha a bérlő felé – 1 éven belül – felmondásra kerül a bérleti szerződés, ingyenesen új bérlőt keresünk a bérleménybe.

Bérlőminősítés és bérlőközvetítés területén 15 éves ingatlanos tapasztalattal rendelkezem. Tiszta tekintetű, önmagára is igényes bérlőket közvetítek. A bérlőjelölteket szűröm. Minden jelölt egy 100 pontból álló minősítési teszten vesz részt, melyet a tulajonosi elvárásoknak megfelelően állítok össze. A teljes körű ingatlanmenedzselési szolgáltatást tulajdonosi szemlélettel végzem. Úgy csinálom, mintha a saját lakásomba keresnék hosszútávra bérlőt.